|
|
Ranga: Niedawno zarejestrowany Grupy: Guest
|
Dzień dobry! Natrafiłem na taką stronkę http://www.wsei.krakow.prv.pl/. Problem w tym, że FireFox wyświetla ją inaczej i nie całą.. A IE poprawnie. Oto mały przykład: FireFox IE Czy u Was jest tak samo? Co o tym sądzicie?
|
|
 Ranga: Czasem tutaj pisze Grupy: Member
|
Często zdarza się, że ta sama strona otwiera się w inny sposób w różnych przegladarkach. Ja myślę, że to nie wada przeglądarek tylko kiepskiej optymalizacji samej strony.
Gdybym 15 lat temu wiedział to co wiem teraz, to teraz nie byłbym taki głupi...
|
|
|
u mnie jest ok. FF 1.0PL, moze blokujesz cos waznego adblockiem? Zapytaj na www.mozillapl.org czy inni tez maja takie problemy
|
|
|
"Anonymous" napisał:u mnie jest ok. FF 1.0PL, moze blokujesz cos waznego adblockiem? Zapytaj na www.mozillapl.org czy inni tez maja takie problemy Jak mogę blokować? Zainstalowałem FireFoxa 1.0PL, pobrałem Flasha (pytał się przy wejściu na jakąś stronke) i używam. Większość stron wyświetla się poprawnie. Znajomi też tak mają
|
|
|
"Anonymous" napisał:"Anonymous" napisał:u mnie jest ok. FF 1.0PL, moze blokujesz cos waznego adblockiem? Zapytaj na www.mozillapl.org czy inni tez maja takie problemy Jak mogę blokować? Zainstalowałem FireFoxa 1.0PL, pobrałem Flasha (pytał się przy wejściu na jakąś stronke) i używam. Większość stron wyświetla się poprawnie. Znajomi też tak mają Widocznie blad w kodzie strony, czasami sie zdarza. Zapytaj na www.mozillapl.org aby potwierdzic a pozniej zglos do osiolkow www.osiolki.net
|
|
|
Już zapytałem. Zobaczymy. Na Moziili (przeglądarce) wyświetla poprawnie
|
|
|
Odśwież pamięć podręczną przeglądarki
u mnie obie strony wyglądają tak samo w IE i Firefox
|
|
 Ranga: Pozjadał wszystkie rozumy Grupy: Member
, Sympatycy
|
"Anonymous" napisał:Odśwież pamięć podręczną przeglądarki
u mnie obie strony wyglądają tak samo w IE i Firefox Jak wyżej  OSBRIDGE5Gi HP... i nie ma mocnych.
|
|
|
Tym bardziej że to przełazi przez prv.pl... wypada też proxy oszukać... (o ile zaptaszkowane w preferencjach)... Niejednokrotnie się okazuje że to nie Firefox, Mozilla, Safari itd. do dupy lecz... webmaster-autor danej strony... Safari roxing confirmation
|
|
|
"TomkOx" napisał:Tym bardziej że to przełazi przez prv.pl... wypada też proxy oszukać... (o ile zaptaszkowane w preferencjach)...
Niejednokrotnie się okazuje że to nie Firefox, Mozilla, Safari itd. do dupy lecz... webmaster-autor danej strony... Wychodzi na to, że IE jest mądrzejsze niż webmaster 
|
|
|
P!otrek IE jest mądrzejsze nawet niż jego użytkownik - samo wie jakie "bajery" Ci doinstalować, jaką stronę startową ustawić. Nie to co inne przeglądarki ...
|
|
|
|
|
Guest |